• Headersmal3

Producten

Wat heeft MiriamDesign u te bieden.


Flexdruk

Er is niets zo leuk als een eigen ontwerp of logo op een t-shirt (of op een schort, slabbetjes, rompertjes etc) Bij MiriamDesign kan dit geregeld worden. Ik gebruik hiervoor flex-transfers. De bedrukking kan in 1 kleur maar ook meerdere kleuren is mogelijk. U kunt er voor kiezen om 1 exemplaar te laten bedrukken, maar ook voor het bedrukken van meerdere exemplaren ben u bij mij aan het juiste adres.

Flex-transfers voelen wat 'rubber-achtig' aan. Het materiaal wordt gesneden op een snijplotter en handmatig 'uitgepeld'. Vervolgens wordt de transfer aangebracht op textiel middels een hitte-pers. Hierdoor wordt de lijmlaag actief en vindt een zeer goede hechting op textiel plaats.
Flexdruk

T-shirt bedrukt met flex-transfer

Etsen op spiegels of glas

U kunt bij mij terecht voor etsen op
- spiegels
- glazen
- glasplaten
- vazen
- etcetera

De etsen kunnen namen zijn, maar bijvoorbeeld ook logo's of afbeeldingen van mensen of dieren.
Een mooi geschenk voor een bruiloft of communie!
Etsen op spiegels of glas

Logo op spiegel

Het is mogelijk om logo's of andere afbeeldingen te graveren op spiegels of glaswerk

Raam-, muur, en autostickers

Raam, muur of autostickers zijn van vinyl. Ze kunnen maximaal 60 centimeter hoog (of breed) zijn. De andere afmeting maakt dan niet zo veel uit. Het kan dus 60 bij 150 cm zijn. Naast rechthoekige raamstickers bent u bij MiriamDesign ook aan het juiste adres voor een raamsticker in een unieke vorm.
Raam-, muur, en autostickers

Stickers, eigen logo of afbeelding mogelijk

Vraag naar de mogelijkheden voor muur-, raam of autostickers.

Leuke kadootjes

Ook andere producten kunnen gepersonaliseerd worden. Bijvoorbeeld deze leuke kinderkoffertjes waar elke gewenste afbeelding op kan, en aan de andere kant de naam van het kind. Dit is ook mogelijk bij andere producten zoals broodtrommeltjes of drinkbekers.
Leuke kadootjes

Leuke kadootjes

Kijk even rond in de webwinkel of vraag naar de mogelijkheden..